Inloggen niet ingelogd
Uw winkelmand is leeg

Betalen en verzenden

Bij GranSardegna kunt u betalen met iDEAL, Visa en Mastercard. Indien u gebruik maakt van één van deze betalingsmogelijkheden, is uw betaling direct door ons ontvangen en streven wij ernaar uw bestelling binnen drie werkdagen na uw betaling te verzenden (vakantie, weekend en feestdagen voorbehouden).

GranSardegna maakt voor uw betalingen gebruik van een onafhankelijke, derde partij DocData Payments. Deze payment service provider heeft als doel het online handelen tussen (particuliere) kopers en verkopers te verbeteren en veilig te maken. Het dilemma of koper eerst betaalt of de verkoper als eerste de goederen opstuurt, is hiermee weggenomen.

GranSardegna krijgt geen inzage in uw persoonlijke betaalgegevens. De transacties worden door middel van de modernste versleutelings-technieken (SSL) beveiligd, zodat ze niet ontcijferd kunnen worden door anderen.

Bij een bestelling vanaf € 85,-- neemt GranSardegna de verzendkosten voor haar rekening. Voor bestellingen beneden dit bedrag, wordt een eigen bijdrage van € 7,95 per zending in rekening gebracht. Zodra uw pakket aan PostNL is aangeboden ontvangt u een e-mail met de track en trace code. Er zijn twee afleverpogingen, levering bij buren alleen op uw verzoek, handtekening voor ontvangst, verzendbewijs en tot 3 weken afhaalmogelijkheid op een postvestiging. Meer informatie is terug te vinden op de site van PostNL. Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 13,50 en leveren wij vanaf € 150,-- uw order gratis thuis.

Indien u uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres wenst te ontvangen, kunt u dit bij uw opdrachtverstrekking vermelden. Uw bestelling wordt verzonden nadat uw betaling door ons ontvangen is. De levertijd wordt vanaf dit moment gerekend.

Vragen over betalen & verzenden?

Indien u nog vragen hebt over ´betalen en verzenden´, stuurt u ons dan een e-mail met uw vragen naar info@gransardegna.com